Kurssit

Kala on kevyttä ja terveellistä sekä itse pyydettynä myös todellista lähiruokaa. Kalan oikeaoppinen käsittely pyynnin jälkeen on välttämätöntä, jotta saaliista saadaan myöhemmin valmistettua herkullinen ateria.

Eri kalojen fileoiminen poikkeaa paljonkin riippuen kalalajista eli jokaisen lajin kohdalla on omat niksinsä. Entä milloin kalaa ei edes kannata fileoida ja miksi kannattaa valita jokin tietty kypsennystapa?

Kalankäsittelykurssin alussa opimme kuinka kala tainnutetaan, verestetään, suolistetaan ja jäähdytetään. Tämän jälkeen jatkojalostamme kalat esim. suomustamalla, nylkemällä tai fileoimalla. Kurssin lopussa valmistamme kaloista herkullisen, mutta helpon aterian.

Kurssi sisältää yleensä seuraavat osat : luento, opetus, reseptit, kalankäsittelyharjoituksia, ruokalajin valmistaminen työpareissa sekä illallinen.

Kysy tarjous juuri teille räätälöidystä kalankäsittely- ja ruuanlaittokurssista.

 

Pidetyt kurssit

särkikalasta särvintä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *